Hoppa till innehållet

Hyresstugan Notstugan

HSR rf hyr ut Notstugan på Trunsö i Nagu ytterskärgård till sina medlemmar och andra som besöker skärgården. Notstugan är komplett utrustad för 8–10 personer. Notstugan är ett utmärkt semestermål även för rörelsehindrade.

På det natursköna Trunsö i Nagu ytterskärgård ligger vår hyresstuga Notstugan. På stugan finns det el, rinnande kall- och varmvatten, wc, kök och bastu, så den är komplett utrustad för 8–10 personer. Till ön kommer man genom att ta förbindelsefartyget M/S Falkö eller taxibåt från Kirjais i Nagu. Förbindelsefartygets tidtabell och kontaktinformation hittas här.(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en annan tjänst) Förbindelsefartyget bör beställas i förtid.

Notstugan hyrs ut från början av maj månad till slutet av oktober. Det är tillåtet att ta med husdjur till Notstugan, men tag i beaktande att får betar på ön under sommaren. Kom ihåg att hålla ditt husdjur i koppel under fåglarnas häckningstid.

Priser och bokning

  • 135 € / natt
  • 105 € / natt för HSR rf:s medlemmar

Notstugan hyrs från början av maj till mitten av oktober. Vårt nya bokningssystem är öppet på trunso.pidasaaristosiistina.fi(du flyttas till en annan tjänst)!