Siirry sisältöön

Bli medlem

Håll Skärgården Ren rf välkomnar alla som vill understöda rena vattendrag och stränder i Finland som medlemmar. Medlemmarna är hörnstenen och själva grunden för vår verksamhet. Det är medlemmarna som möjliggör vårt mångsidiga arbete för att hålla skärgårds- och insjönaturen ren.

Vuoden 2023 Roope-jäsentarra

Som medlem av Håll Skärgården Ren rf får du:

  • Sälle-medlemsdekalen
  • tidningen Sälle två gånger om året
  • ett elektroniskt medlemsbrev med varierande medlemsförmåner
  • tillgång till alla Sälle-tjänster
  • möjlighet att hyra HSR rf:s Notstuga till medlemspris. Stugan ligger på Trunsö i Nagu yttre skärgård.
  • utnyttja din rösträtt på årsmötet

Som medlem stöder du vårt mångsidiga arbete för renare vattendrag. Efter att du anslutit dig får du en faktura över medlemsavgiften, det nya numret av tidningen Sälle och ditt Sälle-märke.

Ungdomsmedlemskap för 15–25-åriga

Håll Skärgården Ren rf:s ungdomsmedlemskap är för alla 15–25-åriga vänner av vattendrag. Ungdomsmedlemmar får samma medlemsförmån som våra andra medlemmar. 

I 2023 är avgiften för ungdomsmedlemmar 25 euro. Kom med!

Medlemskap

Som medlemmar välkomnar HSR rf alla som vill vara med i att stöda rena vatten och stränder i Finland både nu och i framtiden. Våra medlemmar är båtfarare, paddlare, skärgårdsbor, stugägare, friluftsmänniskor och alla andra som vill understöda vårt arbete.

Håll Skärgården Ren rf välkomnar alla som vill understöda rena vattendrag och stränder i Finland som medlemmar.  Våra medlemmar är båtfarare, paddlare, skärgårdsbor, stugägare, friluftsmänniskor och alla andra som vill understöda vårt arbete.

I 2023 är avgiften för medlemmar 50 €.

Medlemstjänster för vänner av vattendrag

Du kan kontakta info@pssry.fi eller 02 274 5500 i alla ärenden som gäller ditt medlemskap. Vår telefontjänst är öppen vardagar kl. 9-15.

På ytan

Våra experter

Medlemansvarig

Linda Fagerström

040 580 1061 linda.fagerstrom@pssry.fi