Hoppa till innehållet

Hjälp vattendragen genom att köpa Sälle-produkter

Med Håll Skärgården Ren rf:s stödprodukter visar du att du bryr dig om vattendragens välmående. Sälle-produkterna passar i båten, stugan, hemmet och även som utmärkta företagsgåvor. En betydande del av försäljningsintäkterna går direkt till skyddet av skärgårds- och insjönaturen.

Håll Skärgården Ren rf:s stödprodukter

Håll Skärgården Ren rf har till och med egna stödprodukter, vars intäkter använder vi till att stöda vårt arbete i Finlands havs- och insjöområden.

Sälle-tygmärke

Slår ditt hjärta för välmåenden av vattendrag? Visa vad du står för med ett Sälle-tygmärke! Det söta Sälle-tygmärket kan sys fast på både kläder och accessoarer – bara fantasin sätter gränserna. Du kan också se Sälle-tygmärken på studenthalare, för det är ett väldigt populärt halarmärke bland studerande. Priset är 8 € + leveranskostnader.

Beställ ditt Sälle-tygmärke här

Konstaffischer

HSR rf:s konstaffischer flyttar in vatten och klippor i ditt hem! Vi har lanserat en unik serie som består av fyra konstaffischer. Affischerna har designats av grafikern och konstnären Pauliina Vesterinen. Dessa grafiska affischer med natur- och vattenmotiv pryder sin plats i inredningen hemma eller på stugan. Affischerna är tryckta på högkvalitativt och miljövänligt papper.

Beställ konstaffischer här

Sälle-vimpeln

Sälle-vimpeln kan köpas av alla HSR rf:s medlemmar. Fäst Sälle-vimpeln på båten, och tala om för andra båtfarare att du understöder arbetet för rena vattendrag. Sälle-vimpeln finns att få med HSR rf:s tvåspråkiga logo samt med logon ”Puhtaiden järvien puolesta”. Sälle-vimpeln är HSR rf:s understödsprodukt och dess pris är 30 euro (inkl. leveranskostnader).

Beställ din Sälle-vimpel här

Sälle-produkter för alla vattenvänner

Sälle-produkter säljs av OceanSpirit. Du hittar alla våra produkter från OceanSpirit-webbutiken.