Hoppa till innehållet

Hjälp Finlands vattendrag med en juldonation

Tillsammans lyfter vi fram rena vatten och stränder. Varje donation har en enorm betydelse för oss. Som tack för din juldonation får du våra förtjusande julhälsningar med vinterlandskap. Med dem kan du berätta om ditt värdefulla stöd för Östersjön och våra tusentals sjöar. Tack för din donation!

I år i HSR rf:s julkortsutbud hittar vi i år tre fantastiska vinterlandskap förevigade av Lasse Hendriks: Vahva (Stark), Hauras (Skör) och Ikuinen (Evig). Intäkterna från julkort går till att stödja Håll Skärgården Ren rf:s verksamhet.

Elektroniska julhälsningar

Vill du hellre skicka en julhälsning elektroniskt, till exempel via sociala medier eller per e-post? Som privatperson får du tillgång till HSR rf:s elektroniska julkort genom att göra en donation till föreningen. Efter att du har donerat kan du ladda ner julhälsningarna på denna sida.

Donera

Priset börjar vid 250 €

Företagens juldonationer

Vi delar alla oron för Östersjöns tillstånd, men vi i Håll Skärgården Ren rf vill lyfta fram vikten av att också trygga de finländska insjövattnens välmående. För företag erbjuder vi juldonationspaket av olika storlek. Här ingår, beroende på stödets storlek, extra synlighet i HSR rf:s kommunikationskanaler samt möjlighet att individualisera kortet. Kom med och möjliggör våra åtgärder för Finlands vatten!

Bekanta dig med donationspaket

Pris 30 €

Traditionella pappersjulkort

I en förpackning finns 15st julkort. En förpackning innehåller tre olika landskapsbilder. Inuti kortet finns jul- och nyårshälsningar på tre språk samt på baksidan nämns det att intäkterna från korten går till HSR rf:s verksamhet. Pris: 30 € + leveranskostnader 6,90 €.

Beställ här

En donation till Håll Skärgården Ren rf sprider värme i sinnet långt förbi jul och nyår

Tack för att du bryr dig om vattendragens välmående! Efter att du har donerat kan du ladda ner HSR rf:s julhälsningar här.

Har du gjort en juldonation som företag? Du hittar alla kommunikationsmaterial i vår lösenordsskyddade materialbank.

Vi använder donationerna alltid där behovet är som störst

Alla vi delar oron för Östersjöns tillstånd, men vi i Håll Skärgården Ren rf vill lyfta fram vikten av att också trygga de finländska insjövattnens välmående. Med hjälp av din donation ser vi till att vi alla kan njuta av vattnen på ett miljömässigt hållbart sätt – både nu och i framtiden.

Julvälgörare 2023