Hoppa till innehållet

Leverans- och betalningsvillkor för engångs- och månadsdonationer

Som engångs- och månadsgivare godkänner du att dina uppgifter lagras på det sätt som beskrivs i vår dataskyddsbeskrivning. 

Betalningsalternativ 

Hos oss kan du betala på det sätt som passar dig bäst: 

Betalningsvillkor 

Betalningsförmedlingstjänsten utförs av och som leverantör står Paytrail Abp (2122839-7) i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Abp står som betalningsmottagare på kontoutdraget eller kortfakturan och förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Abp har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut. Vid reklamationer ber vi er i första hand kontakta tjänsteleverantören. 

Paytrail Abp, FO-nummer: 2122839-7
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 

www.paytrail.com (du flyttas till en annan tjänst)

Engångsdonation 

En engångsdonation är en betalning av engångsnatur. En engångsdonation kan inte ångras. 

Månadsdonation med bank- eller kreditkort 

En upprepad kortbetalning är ett avtal som gäller tills vidare, där den summa du väljer när du blir månadsgivare automatiskt debiteras från ditt kort varje månad. Håll Skärgården Ren rf behandlar eller lagrar inte givarens kortnummer i något skede. 

Du kan avsluta en upprepad månadsbetalning genom att gå in på sidan Mitt konto på Håll Skärgården Ren rf:s webbplats. Du har via e-post fått en länk och inloggningsuppgifter till sidan i samband med din första månadsdonation. Om du har problem med att avsluta din månadsdonation kan du kontakta oss per e-post på adressen info@pssry.fi. 

Att avsluta en månadsdonation kostar ingenting.