Hoppa till innehållet

Gläd dina vänner och hjälp vattendragen med en julhälsning

HSR rf:s pappersjulkort och elektroniska julhälsning visar mottagaren att du är med och stöder arbetet för renare vatten.

HSR rf:s julkortsutbud består i år av tre fantastiska bilder på vin-terlandskap vid vattnet som förevigats av frilansfotografen Lasse Hendriks. Verkens namn Vahva (Stark), Hauras (Skör) och Ikuinen (Evig) beskriver Hendriks egen relation till Finlands vatten. Hendriks har donerat bilderna till HSR rf:s juldonationskampanj och om du vill se mer av fotografens fantastiska bilder kan du göra det på adressen hendriks.fi(du flyttas till en annan tjänst).

Pris 30 €

Traditionella julkort

I en förpackning finns 15st julkort. En förpackning innehåller tre olika landskapsbilder. Inuti kortet finns jul- och nyårshälsningar på tre språk samt på baksidan nämns det att intäkterna från korten går till HSR rf:s verksamhet.

Beställ pappersjulkort

Elektroniska julhälsningar

Vill du hellre skicka en julhälsning elektroniskt, till exempel via sociala medier eller per e-post? Som privatperson får du tillgång till HSR rf:s elektroniska julkort genom att göra en donation till föreningen.

Donera

Priset börjar vid 250 €

Företagens juldonationer

Företag får tillgång till korten genom en dona-tion på minst 250 euro. För företag erbjuder vi juldonationspaket av olika storlek. Här ingår, beroende på stödets storlek, extra synlighet i HSR rf:s kommunikationskanaler samt möjlig-het att individualisera kortet.

Bekanta dig med donationspaket

Tipp tapp!

Glöm inte heller bort HSR rf:s konstaffischer och gåvomedlemskap. Konstaffischer med vackra vattenmotiv samt uppgifter om pris och beställningsformulär hittar du på hallskargardenren.fi/konstaffischer. Gåvomedlemskapet är något som även den mest stressade tomte hinner stuva ner i säcken ännu på julaftonsmorgonen: hallskargardenren.fi/gava.