Hoppa till innehållet

Att städa stränder är rock – anmäl dig som volontär till Ruisrock!

Anmäl dig som Håll Skärgården Ren rf:s volontär till Ruisrock och städar Runsala folkparkets strand under festivalen! Du får en tredagarsbiljett till festivalen, men du behöver bara jobba två dagar. Det låter väl kul!

Håll Skärgården Ren rf söker volontärer till sitt team för att hålla den vackra stranden ren i Runsala Folkpark under Ruisrock den 5-7 juli 2024. Två flugor i en smäll: du kan delta i Finlands äldsta musikfestival och i Håll Skärgården Ren rf:s medelanskaffning, eftersom intäkterna från insamlade flaskor och burkar doneras till att hålla skärgården ren.

Volontärerna förväntas vara 20 år gamla, förbinda sig till städskift under två av festivalens tre dagar och delta i en distansutbildning för volontärer den 26 juni kl. 18-19.