Hoppa till innehållet

Håll Skärgården Ren rf:s årsmöte och offentligt evenemang

Föreningens medlemmar är välkomna på stadgeenligt årsmöte torsdagen den 4.4.2024 kl.19 i Vasa Sokos Hotel Royal. På mötet behandlas de ärenden som enligt föreningens stadgar ska behandlas på årsmötet. Innan årsmötet kl. 18 är alla intresserade välkomna att över en kopp kaffe bekanta sig med föreningens verksamhet och höra om bland annat ansvarsfullt båtliv.

Välkommen att besluta om gemensamma frågor och delta i utvecklingen av föreningens verksamhet!

Årsmötet ordnas kl. 19 i Vasa Sokos Hotel Royal, Hovioikeudenpuistikko 18. Det går även att delta på distans via Teams.

Före årsmötet kl. 18 kommer vi att hålla en öppen tillställning om hur Håll Skärgården Ren rf kan hjälpa med att förebygga övergödning, nedskräpning och kemiska föroreningar. Du är välkommen att njuta av en kopp kaffe och höra de bästa tipsen om hur du kan bidra till Bottenvikens välbefinnande. Det kommer också att ges konkreta råd om hur du kan rengöra botten på din båt på ett miljövänligt sätt. Bottniska viken och Bottenviken är särskilt känsliga havsområden och vi vill tillsammans med invånarna utveckla sätt att uppnå en renare framtid. Vi säljer även föreningens Sälle-stödprodukter på evenemanget.

Anmäl dig till mötet senast den 1.4 på adressen info@pssry.fi. När du anmäler dig, ange om du kommer att delta i årsmötet, det offentliga mötet eller båda. Årsmötets föredragningslista och distansmötets instruktioner skickas via e-post till dem som har registrerat sig för att delta.

Tilläggsinformation: tel 02 2745500 eller e-post: info@pssry.fi.

Datum:
4.4.2024
Tid:
18:00
Plats:
Vasa
Anmäl dig per e-post