Hoppa till innehållet

Anmäl dig till Hamnseminariet

Välkommen till Håll Skärgården Ren rf:s traditionella Hamnseminarium den 13-15 mars 2024! Vi anordnar seminariet i Helsingfors på M/S Viking Cinderella, som ligger vid Skatuddskajen för dagen. I seminariet ingår en kryssning till Stockholm och Allt för sjön-mässan.

Vi anordnar årets Hamnseminarium på onsdagen den 13 mars i Helsingfors på Viking Lines M/S Cinderella, som ligger vid Skatuddskajen för dagen. I seminariet ingår en kryssning till Stockholm och inträde till Allt för sjön -mässan. Vi återvänder till Helsingfors på fredag morgon 15.3 kl. 10.10.

Vi har satt upp hamnseminariet speciellt för personer som arbetar i hamnar, representanter för kommuner och myndigheter, båtklubbsaktiva och andra som är intresserade av branschen.

– Förutom de intressanta och aktuella presentationerna kommer seminariet också att vara en viktig mötesplats där branschen kan nätverka, stimulera diskussioner och utbyta idéer, sammanfattar Katriina Murto, Håll Skärgården Ren rf:s programchef för Sälle-hamnar.

Den sista anmälningsdagen är 12 februari.

Se detaljerat program och anmäl dig snabbt, för det finns ett begränsat antal platser:
Bekanta dig med Hamnseminariets program och anmäl dig

Varmt välkommen!