Hoppa till innehållet

Personalnyheter

Föreningen Håll Skärgården Ren rf har rekryterat nya proffs för att koordinera Bottniska vikens område och Snygg Beach -fadderskolprogrammet i Insjöfinland. Välkommen Jukka Lundell och Jenna Tiimo till vårt team – tillsammans lyfter vi fram rena vatten och stränder.

Jukka Lundell

Jukka Lundell

Jukka började som koordinator för Bottniska viken i somras. Karlebybon Jukka känner regionen väl och har lång erfarenhet av olika försäljningsuppgifter. Under de senaste 20 åren har han särskilt arbetat med företag och kommuner. Han kommer nu att kunna utnyttja sina mångsidiga nätverk i sitt arbete på HSR rf. Till Jukkas uppgifter hör kontakter med kommuner, företag och båtklubbar i regionen, och inte minst ett nära samarbete med besättningen på servicefartyget. Anskaffningen av ett nytt fartyg till Bottniska viken står högst upp på Jukkas agenda. 

– Som invånare i Karleby är havet mycket viktigt för mig. Att få kontakt med människor som kan bidra till att göra havet och dess stränder renare är meningsfullt och betydelsefullt för mig.

Jenna Tiimo

Jenna Tiimo

För Jenna, som kommer från Södra Karelen, är Saimen viktigt både som hem och som miljö. Jenna har utbildat sig inom design, konditori, virtuell turism och naturguidning. Hon har mångsidig arbetserfarenhet inom camping och friluftsliv, allt från kundservice till miljöutbildning. Jenna började som Snygg Beach -fadderskolprogrammets koordinator för Insjöfinland i oktober. Hon ser fram emot nya utmaningar och möten samt miljöaktiviteter och glädjen att arbeta med både barn och vuxna.

– Att arbeta på HSR rf är en fantastisk möjlighet att vara med i ett bra team, att arbeta med saker som är viktiga för mig, såsom natur- och miljöutbildning, och att få göra gott för Finlands vattendrag.

Om du vill lära känna och höra mer om våra medarbetare kan du följa artikelserien Lär känna en Sälle-medarbetare på våra kanaler. #tutusuroopelaiseen