Hoppa till innehållet

Höstens Sälle-tidning utkommer i elektronisk form – kontrollera att du är med på sändlistan

Såsom vi meddelade i vårnumret så kommer höstens Sälle-tidning att skickas ut till våra medlemmar elektroniskt. Tidningen sänds ut tillsammans med medlemsbrevet och plingar till i e-posten vecka 45 hos alla de medlemmar vars e-postadress vi har. Nu är alltså rätt tid att kontrollera att dina medlemsuppgifter är uppdaterade.

Om du har blivit medlem före 2023 är det bra att kontrollera att du har uppgett din e-postadress till oss och att dina medlemsuppgifter stämmer. Om du redan har fått e-post av oss med rubriken ”Medlemsbrev” så är dina medlemsuppgifter i sin ordning. Det senaste medlemsbrevet sändes ut 1.7.2023. Om du ännu inte har fått vårt elektroniska medlemsbrev så saknar vi din e-postadress. Det går lätt att lägga till e-postadressen med hjälp av en blankett som finns här.

Höstens tidning rapporterar om det arbete som Håll Skärgården Ren rf gjort runt om i Finland denna sommar samt innehåller aktuella nyheter och tips för alla som uppskattar rena vatten. När tidningen har utkommit kan du läsa artiklarna på vår webbplats under rubriken På ytan, eller också tidningen i sin helhet som en PDF-fil. Under avdelningen På ytan, hittar du enkelt tidningsartiklarna genom att använda filtret ”Tidningen Sälle”.

På våren sänder vi som vanligt ut både tidningen i tryckt form och Sälle-medlemsdekalen till våra medlemmar. PS. Av det elektroniska medlemsbrevet framgår även ditt medlemsnummer och du får tips om våra varierande medlemsförmåner, så det lönar sig att hålla medlemsuppgifterna uppdaterade.