Hoppa till innehållet

Rekry: vi söker en tvåspråkig koordinator för vårt Snygg Beach-fadderskolprogram!

Är du en initiativrik och slagfärdig person som förstår skolvärlden och har lätt att vara med barn? Kom och jobba med oss som Snygg Beach-fadderskolkoordinator!

Bland dina viktigaste arbetsuppgifter som fadderskolkoordinator är marknadsföringen av Snygg Beach-fadderskolprogrammet(du flyttas till en annan tjänst) samt förankringen av programmet i grundskolorna. Du ansvarar också för uppdateringen av programmets undervisningsmaterial. Din uppgift är också att utveckla fadderskolprogrammet så att det motsvarar skolornas behov.

Vi önskar att du är en initiativrik och slagfärdig person som förstår skolvärlden, har lätt att vara med barn och driver projektet som helhet. Vi uppskattar även pedagogiska studier. Ditt arbete innehåller även en del framträdanden, så förhoppningsvis är detta inget som får dig att rygga tillbaka. Du kan dessutom uttrycka dig flytande i tal och skrift på både svenska och finska.

HSR rf:s huvudkontor finns i Åbo, men våra anställda arbetar flexibelt även på distans. Vi erbjuder en smidig, mångsidig och öppen arbetskultur där du har möjlighet att påverka det egna arbetet kring aktuella miljöfrågor. Personalens välbefinnande och fortbildningsmöjligheter är några av grundpelarna för vår engagerade arbetsgemenskap. Vi erbjuder bland annat en omfattande företagshälsovård samt motions- och kulturförmåner.

Anställningen inleds enligt överenskommelse och gäller tills vidare. Skicka en fritt formulerad ansökan med löneanspråk senast 27.3 till adressen julia.jannari@pssry.fi med rubriken ”fadderskolkoordinator”. Platsen tillsätts så fort en lämplig person hittas.

Mera information om jobbet ger verksamhetsledaren Aija Kaski p. 040 528 7145, aija.kaski@pssry.fi