Hoppa till innehållet

Rekrytering: Vi söker en projektarbetare som vill jobba för renare vattendrag tillsammans med oss

Är du den idérika och initiativtagande projektarbetare vi letar efter?

Nainen loikkaa rantakiven päälle Örössä Saaristomerellä

Som projektarbetare jobbar du med Håll Skärgården Ren rf:s miljöprojekt som en del av projektteamet. Du arbetar främst med projekt som har att göra med nedskräpning, övergödning och miljöfostran, men det är till fördel om du även behärskar andra miljöteman. Till dina uppgifter hör bland annat att planera och genomföra arbetsuppdrag inom projektet samt rapportera vidare om dem.

Vi hoppas att du har erfarenhet av projektarbete, såsom projekthantering och finansieringsansökningar, eller till exempel av att planera och budgetera ett projekt samt rapportera om det. Du har förmåga att arbeta självständigt och som en del av en grupp.

Vi förutsätter lämplig högskoleutbildning samt erfarenhet av miljöfrågor och av vattenturism. HSR rf har projekt på lokal, nationell och internationell (EU Interreg-projekt) nivå, så vi önskar att du har starka kunskaper i finska, engelska och svenska. Du är redo att använda språken i olika sammanhang av muntligt uppträdande, såsom intervjuer, samt för produktion av olika slags texter och rapporter. Projektvärlden lever också ständigt, och nya infallsvinklar är alltid välkomna. Vi hoppas att du gillar att komma med idéer och att du inte är rädd för att ta itu med nya arbetsuppgifter, eftersom du vid sidan av projektarbetet även sporadiskt deltar till exempel i olika seminarier och båtevenemang i egenskap av föreningens representant.

HSR rf:s huvudkontor finns i Åbo, men våra anställda arbetar flexibelt även på distans. Arbetet förutsätter en del resor i Finland och utomlands, så vi önskar att du bor i södra Finland med goda kommunikationer.

Vi erbjuder en smidig, mångsidig och öppen arbetskultur där du har möjlighet att påverka det egna arbetet kring aktuella miljöfrågor. Personalens välbefinnande och fortbildningsmöjligheter är några av grundpelarna för vår engagerade arbetsgemenskap. Vi erbjuder bland annat en omfattande företagshälsovård samt motions- och kulturförmåner.

Anställningen inleds enligt överenskommelse och gäller tills vidare. Skicka en fritt formulerad ansökan med löneanspråk senast 17.3 till adressen aija.kaski@pssry.fi med rubriken ”projektarbetare”. Platsen tillsätts så fort en lämplig person hittas.

Mera information om jobbet ger projektchefen Jutta Vuolamo: 040 458 9156, jutta.vuolamo@pssry.fi