Hoppa till innehållet

Håll Skärgården Ren rf:s kommunikationsteam söker en praktikant som är intresserad av försäljning, marknadsföring och evenemang och vill jobba med oss från och med augusti 2022. Som praktikant får du chansen att samla mångsidig erfarenhet av en miljöorganisations arbete för renare vatten. Till arbetsuppgifterna hör att bistå med kommunikation, evenemangsproduktion, digital marknadsföring och medelsanskaffning.

Hos Håll Skärgården Ren rf arbetar du genom konkreta åtgärder för att havs- och sjönaturen ska må bra och vara trivsam och säker. 

Uppgiftsbeskrivning

Som praktikant är du en del av HSR rf:s fem personer starka kommunikations- och medelsanskaffningsteam på kontoret i Åbo eller på distans. Under evenemangen behövs alla lediga händer, och alltså även din närvaro. Augustievenemanget ordnas i Helsingfors och septemberevenemanget i Åbo.

Du hjälper kommunikationsteamet främst med evenemangsproduktion, kommunikation och marknadsföring. Uppgifterna är mångsidiga och kan inriktas enligt din kompetens till exempel på biträdande uppgifter inom medelsanskaffning eller miljökommunikation.

Praktikperioden är minst två månader.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi förutsätter att du studerar inom ett fält som är relevant för uppgifterna eller att du nyligen utexaminerats från sådana studier. Marknadsföring, evenemang och miljöfrågor inspirerar dig. Vi önskar att du är aktiv, villig att växa och tar egna initiativ, och att du kan arbeta självständigt som en del av teamet. Du behöver kunna finska. Kunskaper i svenska och intresse för organisationsverksamhet betraktas som fördelar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du chansen att arbeta med ett kunnigt, entusiastiskt och flexibelt team och lära dig om miljökommunikation och marknadsföring av evenemang. I vårt kommunikationsteam kan du påverka, och ditt arbete är meningsfullt. Håll Skärgården Ren rf finns till för att alla ska ha möjlighet att njuta och koppla av vid Finlands vatten nu och i framtiden.  

Vi betalar lön för praktiken.

Ansökningstid

Intresserad? Skicka in cv och en fritt formulerad ansökan till adressen veera.saila@pssry.fi senast 31.7.2022 med rubriken ”Praktikant”.  Intervjuer ordnas vecka 32. Vi tillsätter posten när vi hittar en lämplig sökande. Vi ser fram emot din ansökan!

HSR rf:s kommunikationschef Veera Säilä veera.saila@pssry.fi/tfn 040 455 2798 ger mer information om uppgiften fram till 8.7 och  HSR rf:s medelsanskaffningschef Anna-Leena Mitro anna-leena.mitro@pssry.fi/tfn 040 189 6406 under tiden 11–15.7.