Hoppa till innehållet

Friluftslivet och den inhemska turismen har ökat i Finlands alla vattendragsområden, och Håll skärgården ren rf:s tjänster är mer efterfrågade än någonsin. Vårt arbete kräver dock kontinuerlig och tillförlitlig finansiering – som medelanskaffningschef ägnar du dig åt arbete som verkligen gör skillnad.

Medelanskaffningschefen ansvarar för HSR rf:s medelanskaffning från privatpersoner och företag och utvecklingen av den. Till dina uppgifter hör att hålla kontakt med våra företagssamarbetspartner och donatorer. Därtill får du planera och genomföra slagkraftiga kampanjer och intressentevenemang samt utveckla vår ansvarighetskommunikation. Du får stöd av vårt inspirerande och kreativa kommunikationsteam som jobbar i Åbo och Jyväskylä.

HSR rf:s kontor finns i Åbo och Nyslott, men du kan välja att jobba på distans var som helst i Finland. Vi är en liten organisation och kan därför erbjuda en smidig och öppen arbetskultur där du kan påverka innehållet i ditt arbete med aktuella miljöteman. Personalens välbefinnande och fortbildningsmöjligheter är grundpelarna i vår motiverade arbetsgemenskap.

Vi ser gärna att du har erfarenhet särskilt inom projektledning och digital medelanskaffning och att du känner till principerna för försäljning och marknadsföring. Du har insikter i ansvars- och företagskommunikation. Du är utåtriktad, resultatorienterad och orädd. Medelanskaffningschefen ägnar sig inte bara åt kontorsarbete utan är också ute bland folk och representerar föreningen på olika evenemang.

Vi kräver att du har lämplig utbildning och belägg för tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter, samt att du har stark kommunikationskompetens, behärskar olika kommunikationsverktyg och kan uttrycka dig flytande på både finska och svenska. Vi värdesätter förståelse för miljöfrågor och vattenrelaterat friluftsliv.

Det är fråga om en tillsvidareanställning som inleds den 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse. Skicka din fritt formulerade ansökan med löneanspråk senast den 23 januari till aija.kaski@pssry.fi med ämnesraden ”medelanskaffningschef”. Platsen tillsätts genast när vi hittat rätt person.

Hör av dig till Aija Kaski om du vill få mer information om platsen: aija.kaski@pssry.fi, 040 528 7145.
Obs! Förfrågningar om ytterligare information besvaras under vecka 1 per e-post och telefon endast 4–5.1 kl. 12–15, under vecka 2 under normal arbetstid varje vardag.