Hoppa till innehållet

I år ordnas Helsingfors traditionella båtmässa på nätet och HSR rf deltar med innehåll på temat ansvarsfullt båtliv.

Den virtuella båtmässan erbjuder mängder av intressant information om båtliv, fiske och båtsport. Under de rådande undantagsförhållandena kan man delta från sin egen soffa eller det egna skrivbordet. För HSR rf är båtmässan ett av årets viktigaste evenemang. Föreningen medverkar även i den virtuella mässan och erbjuder dem som rör sig till sjöss aktuell information om miljöfrågor som rör båtliv. På mässans webbplats kan man också bli medlem i föreningen och rösta om färgen på årets Sälle-dekal.

Vi står till tjänst i chatten

HSR rf ger mässbesökarna råd via chatten vardagar kl. 9–16. Funderar du t.ex. över giftfärger och vilka alternativen till att måla båtbottnen är, över nedskräpningen av vattendragen eller vill du kanske fråga oss något om medlemskap i HSR rf eller om våra Sälle-tjänster? Vi kan också ge råd i det fall att din hamn överväger att ansöka om att bli Sälle-hamn.

Välkommen på mässa! HSR rf:s mässida hittar du här.