Hoppa till innehållet

HSR rf:s nya affischserie tar in klippor, vågor och natur i ditt hem och på dina väggar. Intäkterna från affischerna används för HSR rf:s arbete för en mer välmående skärgårds- och insjönatur.

HSR rf:s serie med unika konstaffischer består av fyra olika motiv: Hav, Klippa, Fjäder och Tall. Dessa fantastiska grafiska affischer med natur- och vattenmotiv pryder sin plats i inredningen hemma, på stugan eller i offentliga lokaler. Affischerna är tryckta på högkvalitativt och miljövänligt affischpapper och säljs i en begränsad upplaga.

– De nya affischerna är en hyllning till våra vatten och stränder. Affischerna är moderna, men deras naturmotiv är samtidigt mycket traditionella och eviga. En konstaffisch på väggen är till långvarig glädje för sin ägare, och HSR rf:s nya affischer ger också en signal om att man i hemmet eller som användare av andra lokaler värderar och intresserar sig för naturen, berättar HSR rf:s kommunikationschef Nora Forsman.

Affischerna har designats av grafikern och konstnären Pauliina Vesterinen, som bland annat står bakom layouten för HSR rf:s medlemstidning och föreningens nya visuella framtoning.

– Jag förnyade HSR rf:s framtoning med ideologin ”Design by Nature” och använde mina egna riktiga naturbilder som bakgrundsmaterial i olika visuella element. Jag har samlat på mig många naturbilder från mina resor som naturligt hittade sin plats i förnyandet av HSR rf:s visuella framtoning. Tall-, havs-, fjäder- och klippelementen valde liksom ut sig själva ur mitt bildarkiv och blev motiven för dessa affischer som följer den visuella framtoningen. En liten bit av Helsingholms strandklippa och en vy över Bottenvikens fjärd på väggen påminner på så sätt om HSR rf:s viktiga arbete för Finlands vattendrag, berättar Pauliina Vesterinen.

Se alla motiv och beställningsanvisningar på adressen: hallskargardenren.fi/konstaffischer.

Närmare information:

Nora Forsman
kommunikationschef
Håll Skärgården Ren rf
tfn 040 455 7252
nora.forsman@pssry.fi