Hoppa till innehållet

Är du den vi söker? Vi är på utkik efter en däcksman en däcksman till vårt servicefartyg för att delta i arbetet för renare vattendrag och ett hållbart båtliv.

Håll Skärgården Ren rf är en miljöorganisation för alla som rör sig till sjöss. Vi upprätthåller Sälle-stationer i hamnarna. Till dem hör bland annat torrtoaletter, sopstationer, eldningsplatser och flytande sugtömningsanläggningar för toalettavfall. HSR rf:s servicefartyg med besättning sköter Sälle-stationerna.

Vi söker nu en däcksman till servicefartyget M/S Roope-Botnia i Bottniska vikens verksamhetsområde. Till arbetet hör bland annat transport av avfall, vedsförsörjning samt underhåll och reparation av torrtoaletter. Vi ser gärna att du är en energisk och handlingskraftig person som är van att vara till sjöss. Du är inte rädd för smutsigt eller fysiskt arbete. Du har också en viss erfarenhet av bygg- och reparationsarbete och du kan använda de vanligaste verktygen. Du är minst 18 år gammal.

M/S Roope-Botnias hemmahamn finns i Larsmo. Arbetsveckan är från måndag till fredag och tillbringas till sjöss. Arbetet börjar i maj och slutar i oktober. Däcksmannen arbetar ombord tillsammans med fartygets befälhavare. Närmare information om verksamhetsområdet finns här: http://www.hallskargardenren.fi/sv/salle-tjanster/salle-tjansterna_omradesvis/bottniska_viken

För att kunna arbeta som däcksman måste du uppvisa:

Skicka din ansökan senast 6.4 till adressen roope@pssry.fi. Skriv däcksman/Roope-Botnia i meddelandefältet.

Närmare information om arbetet och lönen ger:

distriktschef Katriina Murto, tfn 050 598 5181 eller katriina.murto@pssry.fi.

M/S Roope-Botnias befälhavare Mikael Thodén, tfn 050 557 5022