Hoppa till innehållet

Till dina arbetsuppgifter som kommunikationsassistent hör bl.a. att producera innehåll för Snygg Beachs sociala medier, uppdatera webbsidor och skriva pressmeddelanden.

Fotografering och videofilmning är centrala färdigheter med tanke på uppgiften och det är en fördel om du också kan använda Adobe Photoshop och InDesign. Förutom den visuella biten uppskattar vi om din rättstavning håller hög nivå och du har förmågan att skriva träffsäkra texter för olika kanaler. Du kan uttrycka dig flytande i tal och skrift på både svenska och finska.

Vi hoppas att du är en flexibel, initiativrik och slagfärdig person som vid behov har möjlighet att resa. Ditt arbete innehåller även en del framträdanden, så förhoppningsvis är detta inget som får dig att rygga tillbaka.

Om du dessutom är intresserad av miljöfrågor och i synnerhet av vattendragens välmående, så skicka in en ansökan. Anställningen varar från mars till september.

Hur ansöker jag?

Skicka in en fritt formulerad ansökan och ditt CV senast 6.1.2020 till julia.jannari@pssry.fi. Skriv ”Kommunikationsassistent” i meddelandefältet. Ange även ditt löneanspråk.

Vad är Håll Skärgården Ren rf?

Håll Skärgården Ren rf är en riksomfattande miljöorganisation för alla båtfarare och andra som rör sig till sjöss. Vi har arbetat för en renare skärgårds- och insjönatur ända sedan 1969. Våra verksamhetsområden är Skärgårdshavet, Saimen, Päijänne, Bottniska viken, Birkaland och Östra Finska viken. Vårt arbete för vattenmiljön består av tre delområden: miljövård, miljökommunikation och miljöprojekt.

Vad är Snygg Beach-programmet?

Programmet Snygg Beach är Håll Skärgården Ren rf:s program för städning av stränderna. Syftet med programmet är också att uppmärksamma allmänheten på nedskräpningen av stränderna och kombinera konkret miljöarbete med en rolig friluftsdag.
Snygg Beach-talkon har ordnats sedan 2014. Läs mer om Snygg Beach!