Hoppa till innehållet

Under november 2019 upprättar advokater avgiftsfritt testamenten, där åtminstone en av förmånstagarna är en av de organisationer som deltar i kampanjen. Kampanjen Ansvarsfullt donerande i november uppstod som ett samarbete mellan Finlands Advokatförbund och Ansvarsfullt Donerande rf med anledning av Advokatförbundets 100-årsjubileum.

Kampanjen syftar till att lyfta fram hur en person kan donera antingen hela eller en del av sin egendom till en välgörenhetsorganisation som är viktig för en själv. Donationer som testamenterats till Håll Skärgården Ren rf kan t.ex. riktas till miljövårdsarbete på det vattenområde som ligger just en själv närmast om hjärtat. 

Information om kampanjen samt om de organisationer och advokater som deltar samt kontaktpersoner finns här: www.asianajajaliitto.fi/probono