Hoppa till innehållet

Håll Skärgården Ren rf:s strandstädningsprogram Snygg Beach är med i Ålandsbankens Östersjöprojekt-omröstning. Projektet med mest röster säkerställs finansiering. Rösta på Snygg Beach idag, om du anser Östersjöns renlighet viktig även i framtiden!

Snygg Beach attackerar problemet med nedskräpningen av havet genom att aktivera, lära och informera.

– Östersjöprojektets finansiering skulle vara mycket viktig för oss, för att vi skall kunna lyfta fram vattendragens nedskräpning till allmänhetens kännedom så omfattande som möjligt och för att programmet skall nå en alltmer större mängd talkogrupper till att städa Finlands stränder, uppmuntrar Snygg Beach-programmets koordinator Julia Jännäri.

Tack på förhand!

Omröstningen slutar den 28.12. Läs mer och rösta här.

TOMMI AUTIO  kansallisteatterin talkoolaiset Seurasaaressa SB 2014_nimi mainittava

Bild: Tommi Autio

www.snyggbeach.fi