Sök
Sälle-service
Föredra
Sälle-hamnar
Beställ
Sälle-produkter
Kampanja
Siisti Biitsi
banneri 924x100 SVE
Aktuellt Se alla nyheter

Lars Björkasskärs bastu är ur bruk

I bastun på Lars Björkasskär är bastuugnen sönder och bastun är ur bruk.

Läs mera

 

Trasiga båtar bort från skärgården

Sydvästra Finlands Avfallsservice (LSJH) anordnar i samarbete med Håll Skärgården Ren rf (HSR rf) en båtinsamlingskampanj i Skärgårdshavet. Servicefartyget M/S Roope samlar in de anmälda båtarna från invånarnas och stugägarnas stränder under augusti-september. Med insamlingen hjälper man skärgårdens invånare och stugägare att återvinna sina trasiga båtar.

Läs mera

 

Lycka till på färden nya M/S Roope!

Igår firades en för föreningen historisk och oförglömlig dag i Åbo!

Läs mera

 

Fira en avslappnad och ren sommar!

Båtarna är sjösatta, kanoterna framgrävda ur vinterförvaret, flytvästarna servade och hamnarna vaknar till liv. För att allas sommarminnen skall vara möjligast trevliga vill vi tipsa alla båtfarare om vår ihopplockade hamnetikett.

Läs mera

 

Blogg Se alla blogginlägg

13.06.2017 13:46Inte bara en dröm mera Aija Kaski

I Håll Skärgården Ren har vi i över tio år varit medvetna om behovet av att få ett nytt servicefartyg till Skärgårdshavet. För oss som har jobbat med våra vardagliga sysslor som inte direkt haft med fartygsskaffandet att göra har det känts som en dröm som knappast blir verklighet. Men i bakgrunden har man målmedvetet jobbat för det.

Läs mera | 0 Kommenttia

23.01.2017 13:24Allas gemensamma jubileumsår för rena vattendrag Veera Säilä

Tusen sjöar, rent vatten, klippiga och skräpfria havsstränder, doftande strandbastun – av dessa har många finländares naturrelationer uppbyggts. Dessa bilder om Finlands rena natur har spritt sig runt om i världen och av dem har Finlands eget bränd bildats. Renheten är dock ingen självklarhet eller den finska naturens egenskap som hålls konstant oberoende av människans handlingar. För den har man jobbat. Vi måste beakta naturens välbefinnande och vi måste diskutera om den. Framförallt – verka och påverka! 

Läs mera | 0 Kommenttia

08.11.2016 13:57Med kurs på ett nytt servicefartyg Okko Salo

Efter åratal av väntan och ett långsiktigt arbete konkretiserades processen för anskaffning av ett nytt fartyg när avtalet om byggandet av vårt nya servicefartyg undertecknades den 21.10. Strax därefter inleddes byggnadsarbetet på den Pargasbaserade verkstaden och båttillverkaren Oy HL-Metal Ab som valts ut för arbetet. Plåtskärarnas bett och svetsaggregaten bearbetar nu stålet för att det nya fartyget ska kunna överlåtas till oss i början av säsongen 2017.

Läs mera | 0 Kommenttia


I samarbete:

spv
Meripelastus
suomiveneilee


Affecto_logoLokalTapiola_RGB BEWE1_BL
W_logo_color_pos_lowSarlin_ilman_taustaa_netti
 Turku_Energia_RGB

vl.logo
suomen_jalometallik_03JT-logo www_pieni
Helvar_logo_CMYK
 

Se alla som stöder
Poutapilvi web design - P4