Sök
Sälle-service
Föredra
Sälle-hamnar
Beställ
Sälle-produkter
Kampanja
Siisti Biitsi
banneri 924x100 SVE
Aktuellt Se alla nyheter

Håll Skärgården Ren rf fick Partioaittas miljöbonus

Partioaittas miljöbonus på 44 398 euro överlämnas till Håll Skärgården Ren rf i Helsingfors 24.1. Summan används för att utveckla ett hållbart vattenbaserat friluftsliv.

Läs mera

 

15.01.2018 MAKIA x Håll Skärgården Ren rf -skjortorna för renare vattendrag

Makia Clothing lanserade år 2016 för Håll Skärgården Ren rf t-skjortan Skärgården, tillverkad av ekologiskt odlad bomull. Den populära och slutsålda skjortan finns att få igen och parallelt med den nu också den gråmelerade Skärgården-collegetröjan.

Läs mera

 

10.01.2018 Bli medlem i Håll SKärgården Ren rf – du får en biljett till Vene 18 Båt -mässan

I början av året är det dags att komma i stämning inför den kommande båt- och utflyktssäsongen. Nu lönar det sig också att kontrollera att medlemskapet i Håll SKärgården Ren rf är i skick.

Läs mera

 

14.12.2017 Håll Skärgården Ren rf:s underhållssäsong avslutades i december

Håll Skärgården Ren rf avslutade sin underhållssäsong i Skärgårdshavet i början av december. Den första säsongen med det nya servicefartyget M/S Roope, som färdigställdes tidigare i år, ligger nu bakom oss.

Läs mera

 

Blogg Se alla blogginlägg

01.12.2017 09:13Vårt Östersjön – nu reparerar vi skadan vi orsakat Pekka Haavisto

Östersjön är världens mest förorenade hav. Många åar och älvar rinner ut i Östersjön och de för med sig näring och föroreningar från såväl tätorter som industri och jordbruk. Eftersom vattnet byts ut långsamt och den enda förbindelsen till oceanerna är de smala danska sunden skadar föroreningarna även Östersjöns botten och kuster. De årliga ansamlingarna av blågröna alger kan förvandla Östersjön till en gröt även längs Finlands kust.

 


Läs mera | 0 Kommenttia

23.11.2017 12:26Besättningspresentation: Miljöfostran kring munkkok

Yrjö Silvennoinen är en energisk 77-årig bagare, som är engagerad både i framställningen av delikata bakverk och i arbetet med att hålla stränderna i Birkaland rena. Sedan 2007 har Yrjö med båten Hamina och familjens krafter ansvarat för HSR rf:s miljövård och miljöfostran i verksamhetsområdet för Birkaland.

Läs mera | 0 Kommenttia

09.10.2017 09:01Okko Salo har Skärgårdshavet som arbetsfält

Okko Salo är befälhavare på splitternya M/S Roope. Han är utbildad båtbyggare och trivs med sitt jobb, där det bästa – förutom det nya fartyget – är friheten och den alltid lika fascinerande skärgården. Han hoppas att återvinningen vid Sälle-serviceställena kommer att öka ytterligare.

 


Läs mera | 0 Kommenttia

29.09.2017 15:40Några dagar på Trunsö Anton H.

Min pappa och jag har åkt båt och fiskat nästan hela våra liv. Förr hade han en "putput"-båt som vi kunde sova över i, och det gjorde vi några gånger per sommar. Därför tyckte jag att ett par dagar i skären på tumis skulle vara fint och på sin plats.

Läs mera | 1 Kommentti


I samarbete:

spv
Meripelastus
suomiveneilee


Affecto_logoLokalTapiola_RGB BEWE1_BL
W_logo_color_pos_lowSarlin_ilman_taustaa_netti
 Turku_Energia_RGB

vl.logo
suomen_jalometallik_03JT-logo www_pieni
Helvar_logo_CMYK
 

Se alla som stöder
Poutapilvi web design - P4