Hoppa till innehållet

Hyresstugan Notstugan

HSR rf hyr ut Notstugan på Trunsö i Nagu ytterskärgård till sina medlemmar och andra som besöker skärgården. Notstugan är komplett utrustad för 8–10 personer. Notstugan är ett utmärkt semestermål även för rörelsehindrade.

På det natursköna Trunsö i Nagu ytterskärgård ligger vår hyresstuga Notstugan. På stugan finns det el, rinnande kall- och varmvatten, wc, kök och bastu, så den är komplett utrustad för 8–10 personer. Till ön kommer man genom att ta förbindelsefartyget M/S Falkö eller taxibåt från Kirjais i Nagu. Förbindelsefartygets tidtabell och kontaktinformation hittas här.(öppnas i ett nytt fönster, du flyttas till en annan tjänst) Förbindelsefartyget bör beställas i förtid.

Notstugan hyrs ut från början av maj månad till slutet av oktober. Det är tillåtet att ta med husdjur till Notstugan, men tag i beaktande att får betar på ön under sommaren. Kom ihåg att hålla ditt husdjur i koppel under fåglarnas häckningstid.

Priser och bokning

  • 95 € per natt för HSR rf:s medlemmar
  • 125 € per natt för icke-medlemmar

Notstugan hyrs från början av maj till mitten av oktober. Bokningar via HSR rf:s kontor: tel 02 274 5500 eller info@pssry.fi.

Avbokningsvillkor

Kunden kan avboka sin stugbokning avgiftsfritt senast 14 dagar före bokningen börjar. Ifall avbokning görs senare, debiteras hela beloppet (100%), för den tid som stugan inte fås uthyrd på nytt. Ifall kunden lämnar stugan före överenskommen avfärdsdag eller inte alls anländer enligt bokning, har HSR rf rätt att debitera för hela tiden, som stugan inte fås uthyrd på nytt. I specialfall kan avbokningsvillkoren diskuteras.